Grzyby mun cięte


Grzyby mun cięte 

 

Grzyby suszone mun (uszak gęstowłosy) są popularnym składnikiem wielu dań kuchni azjatyckiej.

Mają charakterystyczną chrupką konsystencję.

Grzybki mun przed spożyciem należy moczyć w gorącej wodzie przez 15 – 30 minut. 

 

Wartości odżywcze w 100g produktu:

  • wartość energetyczna - 105 kJ / 25 kcal
  • tłuszcz - 0,0 g
  • w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
  • węglowodany - 5,0 g
  • w tym cukry - 0,0 g
  • białko - 1,0 g
  • sól - 0,0 g
  •  

Przechowywanie:

 w suchym i chłodnym miejscu.

 

Kraj pochodzenia: Chiny




202
1000 g



Gram Plus Sp z o. o.

ul. Wolsztyńska 71
64-234 Mochy

herb
tel/fax +48 65 322 52 03
tel: +48 601 203 325

biurogramplus@gmail.com
Copyright © GRAM PLUS. - Wszelkie prawa zastrzeżone.
 liczba odwiedzin: 243066      online: 1
© 2020 MBEST